agt napisał(a):i rowerowy! (tak, już mnie zawiało)
agt napisał(a):i rowerowy! (tak, już mnie zawiało)
beret napisał(a):agt napisał(a):i rowerowy! (tak, już mnie zawiało)
To była jakaś przerwa w sezonie?
agt napisał(a):beret napisał(a):agt napisał(a):i rowerowy! (tak, już mnie zawiało)
To była jakaś przerwa w sezonie?
zimą nie jeżdżę, w Łodzi średnio ze ścieżkami i się boję. W ogóle traktuję rower zdecydowanie bardziej jako przyjemność, a wiatr w pysk przy minus miliardzie do przyjemnych nie należy, więc po co się męczyć?
uve napisał(a):A czy ktoś z cyklistów ma do polecenia jakąś dobrą aplikację "rowerową" na androida?
Machin napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie piosenki "Ja tu jeszcze wrócę". Jak rozumiem Lucek to nikt konkretny, ale o czym właściwie jest ta piosenka? Początkowo wydawało mi się, że o ekipie budowlanej, która odwaliła fuszerkęAle kilka linijek mi z tym nie pasuję.
wr napisał(a):Machin napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie piosenki "Ja tu jeszcze wrócę". Jak rozumiem Lucek to nikt konkretny, ale o czym właściwie jest ta piosenka? Początkowo wydawało mi się, że o ekipie budowlanej, która odwaliła fuszerkęAle kilka linijek mi z tym nie pasuję.
Lucek to ktoś konkretny. Obejrzyj od 10:30 http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muz ... ec/1990215
slaw napisał(a):Jedras napisał(a):
Piwo,mięso,ruszt,woda,powietrze - taka sytuacja;)
W najlepszych latach sezon grillowy zaczynało się w styczniu w śniegu i w mrozie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości