k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):No i po co te złośliwości? Milczenie w takich razach coś kosztuje?
Buli napisał(a):k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
Pomyślałem dokładnie o tym samym.
Buli napisał(a):k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
Bartos napisał(a):Buli napisał(a):k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
Pomyslales to chyba stwierdzenie na wyrost.
arielg napisał(a):Buli napisał(a):k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
leczcie się wspólnie
Buli napisał(a):Buli napisał(a):k@zelot napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
Dlaczego miałbym się leczyć ? W Polsce podobno obowiązuje wolność słowa.
Leczyć powinien się Jarosław Kaczyński ze względu na swój cynizm,złośliwość,zawziętość i obsesję na temat Donalda Tuska i wszystkiego co z nim związane.
Buli napisał(a):Dlaczego miałbym się leczyć ? W Polsce podobno obowiązuje wolność słowa.
Leczyć powinien się Jarosław Kaczyński ze względu na swój cynizm,złośliwość,zawziętość i obsesję na temat Donalda Tuska i wszystkiego co z nim związane.
Buli napisał(a):arielg napisał(a):Buli napisał(a):Żałobę narodowa na 9 dni albo i więcej dni teraz ogłosić!!!
leczcie się wspólnie
Dlaczego miałbym się leczyć ? W Polsce podobno obowiązuje wolność słowa.
arielg napisał(a):Dlaczego miałbym się leczyć ? W Polsce podobno obowiązuje wolność słowa.
dzior napisał(a):ale co z tym do uja ma wspólnego matka Kaczyńskiego?
bo o to sie rozchodzi??
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Buli napisał(a):Dlaczego miałbym się leczyć ? W Polsce podobno obowiązuje wolność słowa.
Biednyś, chłopaku.
Nie mieszaj do tego wolności słowa.
Ktoś jeszcze mógłby pomyśleć, że ta szlachetna wartość jest tożsama z prawem do kpiny z czyjejś śmierci niemal w dniu tejże. A to jest objaw zidiocenia, a nie przywiązania do wolności słowa.
Nikos napisał(a):Raz, ostatni.... nie myślicie że jak ktoś nie rozumie to nie i tyle, i szkoda słów i nerwów...
EOT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości