Jedras napisał(a):W piątek grali w Łodzi. Znajomy był i stwierdził, że to jego ostatni koncert Strachów. Podobno Grabaż miał tak wyjebane na wszystko, że aż żal było na to patrzeć.
Jedras napisał(a):W piątek grali w Łodzi. Znajomy był i stwierdził, że to jego ostatni koncert Strachów. Podobno Grabaż miał tak wyjebane na wszystko, że aż żal było na to patrzeć.
onyx napisał(a):"Obłąkany obłok" 17te na lp3 w tym tygodniu(największy skok)
fakszirak napisał(a):onyx napisał(a):"Obłąkany obłok" 17te na lp3 w tym tygodniu(największy skok)
O wybaczenie fanatyków formacji w temacie wyżej wskazanym (i języka polskiego) proszę - ale ten "obłąkany obłok" brzmi mi jak alterdiskopolo.. gatunek z pograniczu kiczu i czarnej dziury nieopodal galaktyki mlecznej. Przepraszam.
p.s.
Ciekawym jest również odkopanie na forum kultu tematu nieporuszanego od 2012 roku... czyli SNL Dobranoc.
radush napisał(a):Jedras napisał(a):W piątek grali w Łodzi. Znajomy był i stwierdził, że to jego ostatni koncert Strachów. Podobno Grabaż miał tak wyjebane na wszystko, że aż żal było na to patrzeć.
Ja po Rzeszowie nie mogę tego powiedzieć. Co prawda był to mój pierwszy koncert Strachów, pomimo, że od dziecka jechałem na Pidżamie, jednakże nie mogę powiedzieć że Grabaż olał sprawę, bo kontakt z publiką dobry, a i energia przy wykonywaniu piosenek też była.
radush napisał(a):Jedras napisał(a):W piątek grali w Łodzi. Znajomy był i stwierdził, że to jego ostatni koncert Strachów. Podobno Grabaż miał tak wyjebane na wszystko, że aż żal było na to patrzeć.
Ja po Rzeszowie nie mogę tego powiedzieć. Co prawda był to mój pierwszy koncert Strachów, pomimo, że od dziecka jechałem na Pidżamie, jednakże nie mogę powiedzieć że Grabaż olał sprawę, bo kontakt z publiką dobry, a i energia przy wykonywaniu piosenek też była.
jura64 napisał(a):Nadchodzi Niebotyczne niebowstąpienie
onyx napisał(a):jura64 napisał(a):Nadchodzi Niebotyczne niebowstąpienie
Zwycięstwo Krzycha i jego załogi
https://www.youtube.com/watch?v=iUnyrMOonus
Matylda napisał(a):Ostatnio byłam na Strachach we Wrocławiu na lipcowej 3-majówce i teraz w Namysłowie.
Jestem znowu zakochana w Strachach. Dla mnie super.
A Raissa... no trzeba to po prostu przeżyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości