spokojnie napisał(a): Przedsiębiorstw państwowych w Polsce od dawna nie ma.
Są.
spokojnie napisał(a): Przedsiębiorstw państwowych w Polsce od dawna nie ma.
Neghe napisał(a):Można z powrotem głosować na numer Kazika.
artek napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=kD14oeHsGEA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2TQnKEjC_B527Y9dedYKDLz2Di-nDWIhF9b0TYpGVkCju9HslQkzWjGAM
podobno hbo chce serial zrobić
Jaaasiek napisał(a):artek napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=kD14oeHsGEA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2TQnKEjC_B527Y9dedYKDLz2Di-nDWIhF9b0TYpGVkCju9HslQkzWjGAM
podobno hbo chce serial zrobić
Ciekawe kiedy Długopis zabierze głos w tej sprawie
"Komentarze do tego filmu zostały wyłączona" - najlepsze podsumowanie
artek napisał(a):Długopisowi może być trudno, przekroczył próg świata artystycznego, a to jednak zobowiązuje. Prezydentem się bywa, ale raperem jest już do końca życia....
ps.
https://naszeblogi.pl/56061-tw-bera-i-k ... -homerycki
Krzysieq napisał(a):spokojnie napisał(a):Wypominanie pedofilii w Kościele na forum muzycznym to niezła hipokryzja. Showbiznes jak żadna inna dziedzina życia był dotknięty w ostatnich latach falą skandali seksualnych. Różnica jest taka, że Miachaela Jacksona się czci i nazywa na jego cześć ulice,
No ale zaraz.. pytałeś mnie o PiS, to odpowiedziałem o PiS.
Prawo i Sprawiedliwość chroni pedofilów w sutannach. Byłbym tak samo oburzony, gdyby rząd chronił pedofilów w togach.
Albo jesteś skończonym tumanem albo (co bardziej by pasowało) jesteś cynicznym obrońcą Prawa i Sprawiedliwośći, który ma logikę za kurwę.
Z mojej strony EOT,
Nie pozdrawiam, ręki nie podaję, policzka nie nadstawiam.
spokojnie napisał(a):Krzysieq napisał(a):spokojnie napisał(a):Wypominanie pedofilii w Kościele na forum muzycznym to niezła hipokryzja. Showbiznes jak żadna inna dziedzina życia był dotknięty w ostatnich latach falą skandali seksualnych. Różnica jest taka, że Miachaela Jacksona się czci i nazywa na jego cześć ulice,
No ale zaraz.. pytałeś mnie o PiS, to odpowiedziałem o PiS.
Prawo i Sprawiedliwość chroni pedofilów w sutannach. Byłbym tak samo oburzony, gdyby rząd chronił pedofilów w togach.
Albo jesteś skończonym tumanem albo (co bardziej by pasowało) jesteś cynicznym obrońcą Prawa i Sprawiedliwośći, który ma logikę za kurwę.
Z mojej strony EOT,
Nie pozdrawiam, ręki nie podaję, policzka nie nadstawiam.
Jeśli masz dowód na to że rząd broni pedofilów, to idź z tym do sądu. To poważne przestępstwo. Jeśli nie masz, to jest to zwykłe oszczerstwo. Jeden mi zarzuca, że jestem za Kaczyńskim, drugi że za Konfederacją. Dogadajcie najpierw wspólną wersję.
Marcowy napisał(a):A nie czujecie niesmaku, że profil Kultoficjalnie z FB nadal zachęca do głosowania na "Ból" na LP3? Podczas gdy pół środowiska się z tego bagna wycofało w geście solidarności z zespołem?
Marcowy napisał(a):A nie czujecie niesmaku, że profil Kultoficjalnie z FB nadal zachęca do głosowania na "Ból" na LP3? Podczas gdy pół środowiska się z tego bagna wycofało w geście solidarności z zespołem?
djadijos napisał(a):Właśnie Kazik zdecydował,że wycofają.
djadijos napisał(a):Właśnie Kazik zdecydował,że wycofają.
jarekg napisał(a):djadijos napisał(a):Właśnie Kazik zdecydował,że wycofają.
Skąd ta informacja?
EDIT: Dobra, już znalazłem. Zastanawiam się, czy to dobra decyzja.
gad napisał(a):Też uważam, że decyzja słuszna. Jest to trochę prezent dla władz Trójki, bo będą mogli już spokojnie zdjąć sobie piosenkę z anteny. No ale, na szczęście, teraz to już bez znaczenia
gad napisał(a):TVPiS wypuści co jakiś czas ckliwy materiał o tym, jak to Jarek na tych grobach był, bo tak NALEŻAŁO i jak poczucie narodowej wspólnoty tym budował.
gad napisał(a):Horst Uhlke napisał(a):
Cześć Horst! Kiedyś mieliśmy przyjemność dyskutować w temacie o występie Kultu na Przystanku Woodstock o obecnej TVP (w kontekście pojawiających się na telebimach urywkach z Dziennika Telewizyjnego z wklejonymi prezenterami "Wiadomości"). Tak dla przypomnienia - twierdziłeś, że obecna TVP niczym nie różni się od poprzednich jej wcieleń (za innych rządów) i być może są tylko mniej subtelni w tym co robią, ale zasadniczo to jest tak jak zawsze było. Powiedz mi tak z ciekawości - Trójka też się nic nie zmieniła? Teraz ta akcja z Kazikiem to nie jest gruba akcja? To nie jest cenzura?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości