kriso napisał(a):Bardzo dobry koncert w K-K. Kazik skubaniec potrafi rozruszać nawet januszy. Budujące jest to, jak wielu z nich zna teksty nawet trochę mniej znanych piosenek. Jakieś 30-40 luda w koszulkach Kultu ale raczej rozsiani. Seta raczej mocno festynowa, przynajmniej z początku. Potem już bardzo fajnie szło. Janek tym razem mierzył się z Rządem oficjalnym. Mnie osobiście zabrakło Sowietów na koniec, co na pomarańczowej jest pozycją obowiązkową ale z tego co wiem Kult nie gra tego na Dniach Miasta X. Generalnie warto było dymać ponad 100 km, bo ekipa w formie. Jak kogoś bardzo interesuje, to mogę wrzucić setę, bo mam spisaną. Nie licząc żelaznych bisów (minus Sowieci) Kult zagrał 28 kawałków. Mam nadzieję, że Jarek wrzuci jakiś meldunek z busa i w ogóle z podróży. Chłopaki zawinęli się dosć szybko, bo już jakieś 20 min. po koncercie byli widziani w jednym z cpnów na obrzeżach Kaka.
kriso napisał(a):No patrz, gdybyś stanął na tej stacji co ja (w kierunek Strzelc Op.), miałbyś fotki ze wszystkimi, bo stanęli tam na hot-doga. Ale zmyli się dość szybko. No ok, to teraz seta z K-K:
1. Wspaniała nowina
2. dziewczyna bez zęba na przedzie
3. Poznaj swój raj
4. Baranek
5. Do Ani
6.Kocham Cię, a miłością swoją
7. Hej, czy nie wiecie
8. Gdy nie ma dzieci
9. Zegarmistrz światła purpurowy.
10. Berlin
11. Arahja
12. Madryt
13. Marność
14. Passenger
15. Rząd oficjalny - na wokalu Janek
16. Czarne słońca
17. Amnezja
18. Celina
19. Prosto
20. Oni chcą Ciebie
21. 6 lat później
22. Królowa życia
23. Wstyd
24. Jeśli zechcesz odejść, odejdź
25. Układ zamknięty
26. Brooklyńska rada Żydów
27. Kurwy wędrowniczki
28. Wódka
BISY: Zestaw znany od dawien dawna ale bez Sowietów.
Neghe napisał(a):Kto dzisiaj na Punk Fest w Oświęcimiu?
kriso napisał(a):Matko, ale wiocha!! I to gdzie? We stolicy!
bazgraj napisał(a):Wiem że Kult zagra na męskim graniu w Krakowie ale bilety od prawie miesiąca niedostępne wie ktoś czy można jeszcze kupić?
kroy napisał(a):bazgraj napisał(a):Wiem że Kult zagra na męskim graniu w Krakowie ale bilety od prawie miesiąca niedostępne wie ktoś czy można jeszcze kupić?
Ja bilety mam ale nie oddam
Może ktoś się jeszcze z forumowej braci wybiera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 41 gości