amonos napisał(a):Muniek wydał cover Polski od Kultu (dostępny na fb od muńka) Kult też ma w planach wypuścić cover od T love w grudniu. Mianowicie orientuje się ktos co to może być za utwór? Ja liczę po cichu na ''Ajrisz''
jarekg napisał(a):Jak dla mnie wykonanie do przyjęcia, na koncertach brzmiało znacznie gorzej, byłem w Łodzi no i... nie, średnio bardzo.
Jeśli chodzi o T.Cover, to w 2011 na koncercie T.Love w Stodole Kazik zaśpiewał z Muńkiem "Warszawę" i "I love you", więc może coś z tego?
gad napisał(a):Gdzieś mi na fb śmignęło, że podobno ma to być numer z płyty "Prymityw". Nie jest to potwierdzone źródło, więc tak tylko mówię.
Dla przypomnienia na "Prymitywie" znajdują się piosenki:
1. To nie jest miłość
2. Potrzebuję wczoraj
3. Chłopcy
4. Mecz
5. Berlin-Paryż-Londyn
6. Kapeloland
7. Gloria
8. T.Love, T.Love
9. Jednoręki bandyta
10. Złygmunt Staszczyk
11. Jaś i Marysia
12. Brutalna niedziela
13. Bóg
14. Nic do stracenia
15. Wakacje
Gdyby "Bóg" nie był już użyty przez Podsiadło to bym ją obstawiał, a tak, to nie wiem. Albo "Potrzebuję wczoraj" albo "Gloria". Ze wskazaniem na to drugie.
jarekg napisał(a):Ja bym się bardzo ucieszył z "Brutalnej niedzieli".
jarekg napisał(a): Któraś z tilawowych piosenek w tej akcji była wykonana dwukrotnie, już nie pamiętam która, "Warszawa" chyba?
jarekg napisał(a):Też. Ale dwa razy było nagrane "Wychowanie" - przez Miuosha i Mexyka (ktokolwiek to jest, nie znam człowieka).
donkey napisał(a):http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czytaj/kult-przerabia-utwor-tlove.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 49 gości