kwarafa napisał(a):To jest jakaś osoba, która spodziewa się czegoś dobrego/nowego/zaskakującego? Promocja też nie potrzebna, bo płytę kupują raczej zawsze wszyscy fani (których sporo). Kto inny obecnie kupuje płyty (jakiekolwiek) w postaci fizycznej?
kwarafa napisał(a):Tak szczerze. To jest jakaś osoba, która spodziewa się czegoś dobrego/nowego/zaskakującego? Promocja też nie potrzebna, bo płytę kupują raczej zawsze wszyscy fani (których sporo). Kto inny obecnie kupuje płyty (jakiekolwiek) w postaci fizycznej?
rafineria napisał(a):masz racje winyl miał ten klimat swój, a teraz to włączysz chłam na jutubie i możesz słuchać, jest fajnie bo ogólno dostępne ale ... to nie jest to
kezlok napisał(a):Ta wstawka dęciaków brzmi strasznie. Kolejna Myszka czy też czyjeś wesele. Biesiada. Ja wiem, że to króciutki fragmencik, teoretycznie nic nie znaczący, no ale dobrze nie nastraja. Wolałbym usłyszeć 10 sekund czegoś zajebistego, byłbym spokojniejszy
Jedras napisał(a):Ja jestem pewien, że nowa płyta Kultu mnie zaskoczy;) Pytanie brzmi czy będzie to pozytywne / negatywne zaskoczenie:P
Łukasz_eM napisał(a):Ten materiał ze studia, pozytywnie mnie nastroił : ) Jeszcze tak upragnionej wiosny nie ma, a gdzie tam do jesieni..
Jedras napisał(a):Występ bis? ;P
Wróćmy do Kultu. Są już teksty na nową płytę?
Tak.
Na każdą płytę piszesz teksty zaangażowane politycznie, obserwacje społeczne. Ostatni krążek wydaliście trzy lata temu. O czym będą nowe piosenki? Co teraz denerwuje Cię w Polsce?
Nie będzie tylko o Polsce. Jest piosenka o tym, że charakter prowadzenia partii politycznej przez Kaczyńskiego i Tuska jest bardzo zbliżony, chociaż obaj stoją po przeciwnych stronach barykady. Będzie piosenka o Hiszpanii, historie dotyczące imigrantów polskich w Madrycie. Będzie rzecz o Ameryce, o tym, jak gigantyczną siłą jest duma z bycia Amerykaninem, o tym, jak oni mocno wierzą w te brednie o wolności, byciu narodem wybranym…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 88 gości