Kult Pomarańczowa 2015
 Kult Pomarańczowa 2015
Lucky_Luke napisał(a):Trzeba byłoby wziąść urlop jesienny by pozaliczać jedno za drugim
efiut napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):Trzeba byłoby wziąść urlop jesienny by pozaliczać jedno za drugim
Wziąć, kurwaaaaa!
 .
. . Ja ze swojej strony planuję zatem Rzeszów, Kraków, Łódź, ZG, Wrocek, Katowice i może Kielce. Ale to wstępne plany. Zobaczymy bliżej terminu jak się to wszystko poukłada
 . Ja ze swojej strony planuję zatem Rzeszów, Kraków, Łódź, ZG, Wrocek, Katowice i może Kielce. Ale to wstępne plany. Zobaczymy bliżej terminu jak się to wszystko poukłada 
Jaaasiek napisał(a):ja już nic nie obiecuję

kolend napisał(a):5 koncertów na finał pod rząd? Serio?
 Na miejscu Kazika to chyba zacząłbym już oponować widząc co się dzieje...
 Na miejscu Kazika to chyba zacząłbym już oponować widząc co się dzieje... 
polake napisał(a):8 koncertów w 9 dni... Hardkor. Dobrze, że Warszawa jest na początku tego maratonu.

wernyhora napisał(a):szkoda,że Katowice na końcu...
Jedras napisał(a):Drugi albo trzeci rok z rzędu Łódź jest w niedzielę. Bieda na maksa:p

Lucky_Luke napisał(a):Trzeba byłoby wziąść urlop jesienny by pozaliczać jedno za drugim
 . Z drugiej zaś strony zastanawiam się czy 5 dni w podróży to już nie jest trochę za dużo. Zaliczyłem już trzydniowe maratony, ale pięcio? Hm... Szkoda też, że np. nie wepchano jakoś powiedzmy tych Kielc we wcześniejszym terminie. Tym bardziej widząc, dajmy na to, ten "ogołocony" Toruń, który aż się prosi, żeby coś do niego dodać dzień po...
 . Z drugiej zaś strony zastanawiam się czy 5 dni w podróży to już nie jest trochę za dużo. Zaliczyłem już trzydniowe maratony, ale pięcio? Hm... Szkoda też, że np. nie wepchano jakoś powiedzmy tych Kielc we wcześniejszym terminie. Tym bardziej widząc, dajmy na to, ten "ogołocony" Toruń, który aż się prosi, żeby coś do niego dodać dzień po...donkey napisał(a):efiut napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):Trzeba byłoby wziąść urlop jesienny by pozaliczać jedno za drugim
Wziąć, kurwaaaaa!
<Przybylak niskim zachrypniętym głosem> Nie mówi się ' wziąć ' tylko ' wziąść ', a potem tak ludzie piszą.

KULTowyTOMASZ napisał(a):Przed chwilą KULCi na wydarzeniu zmienili wydarzenie w Rzeszy z 23 na 22.. z piątku na czwartek , potwierdzone to chociaż? Bo głupszej daty kurwa nie było
KULTowyTOMASZ napisał(a):Przed chwilą KULCi na wydarzeniu zmienili wydarzenie w Rzeszy z 23 na 22.. z piątku na czwartek , potwierdzone to chociaż? Bo głupszej daty kurwa nie było

aokigahara napisał(a):KULTowyTOMASZ napisał(a):Przed chwilą KULCi na wydarzeniu zmienili wydarzenie w Rzeszy z 23 na 22.. z piątku na czwartek , potwierdzone to chociaż? Bo głupszej daty kurwa nie było
Znowu zmienili datę, tym razem ponownie na 23/10

KULTowyTOMASZ napisał(a):A idźcie wszyscy w UJ! Jest niby 23 chociaż Miejsce wydarzenia LUKR.. Ja tam sobie tego nie wyobrażam.. grali tam LemON , Rojek czy Melka Koteluk.. ,ale aby pomieścić tam trochę więcej ludzi to jest porażka.. no i na wejściu wchodzi się zawsze w stroju galowym więc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości