artek napisał(a):w Kielcach nie ma już biletów, no nic, trudno, plan był
 . Zastanawiam się też nad tymi Przybysławicami dzień wcześniej, ale to jeszcze zobaczym...
 . Zastanawiam się też nad tymi Przybysławicami dzień wcześniej, ale to jeszcze zobaczym...Bullet napisał(a):artek napisał(a):w Kielcach nie ma już biletów, no nic, trudno, plan był
Szkoda, że się nie namyślałeś wcześniej to wówczas wtedy zarezerwowałbym jeden bilet więcej dla Ciebie. A tak to teraz taka lipka trochę. :/ Niemniej, szukaj i pytaj dalej. Możliwe, że ktoś będzie chciał odsprzedać...
Ja na pewno wbijam na te Kielce. Zapewne z takim, jednym gościem. Zastanawiam się też nad tymi Przybysławicami dzień wcześniej, ale to jeszcze zobaczym...
Pozdr.

sevs napisał(a):Kazik na żywo żyje! Tym razem zabrakło Legendy Ludowej (LL) ale może jutro w Przemyślu będzie.
 i dam znać
 i dam znać 

artek napisał(a):a swoja drogą, kiedyś żartowałem na temat piosenek KNŻ w repertuarze K&KPF a tymczasem Tata dilera rozwalił system
precz napisał(a):"Kilka osób kręciło, więc pewnie ktoś ma zapis audiowizualny tej piosenki.
artek napisał(a):dzięki za miejsce w namiocie ale zaryzykowałem jazdę
kazikomianiak napisał(a):Wszędzie daleko ;c

w którym już grała np Budka Suflera i Myslovitz , http://www.ltt.com.pl/realizacje/filhar ... wejherowie
 w którym już grała np Budka Suflera i Myslovitz , http://www.ltt.com.pl/realizacje/filhar ... wejherowie

a i Jesień wypadło fantastycznie i adekwatnie do pory roku jaką mamy. Tata dilera znowuż bardzo mroczne, jak za grobu
  a i Jesień wypadło fantastycznie i adekwatnie do pory roku jaką mamy. Tata dilera znowuż bardzo mroczne, jak za grobu  ... Czekamy na kolejne kawałki niesłyszane na koncertach
 ... Czekamy na kolejne kawałki niesłyszane na koncertach  Fakt, troszkę szkoda że powoli odchodzą od grania "Tatowych" utworów które rzekomo można usłyszeć na koncertach Kultu, ale w tym zespole brzmią zupełnie odmiennie i właśnie to one zwróciły mą uwagę na zespół i by zgłębić jego twórczość, repertuar. Przez co kusi mnie wybrać się na najbliższy koncert Kwartetu bez Kaza do Posen. A potem w listopadzie na przełożony koncert w Krakowie.
  Fakt, troszkę szkoda że powoli odchodzą od grania "Tatowych" utworów które rzekomo można usłyszeć na koncertach Kultu, ale w tym zespole brzmią zupełnie odmiennie i właśnie to one zwróciły mą uwagę na zespół i by zgłębić jego twórczość, repertuar. Przez co kusi mnie wybrać się na najbliższy koncert Kwartetu bez Kaza do Posen. A potem w listopadzie na przełożony koncert w Krakowie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości