nevermind napisał(a):No niestety.Tak się składa,że to m.inymi ja jestem kazikowym chlebodawcą.Więc mam prawo wymagać oraz wyrazić swe zdanie na temat pracy,za którą mu płacę.A że uzurpuję sobie prawo do wymagań za to,że jestem z Kultem od roku 86?Pamietam,jak w zeszłym roku wielu sie tu wypróżniało negatywnie na Jego temat,gdy w Białymstoku dał ciała.Lubie Go i pewnie mi przejdzie.I nadal bede płacił za to,co tam wymyśli.Na razie jednak...wole smalec.
nevermind napisał(a):No niestety.Tak się składa,że to m.inymi ja jestem kazikowym chlebodawcą.Więc mam prawo wymagać oraz wyrazić swe zdanie na temat pracy,za którą mu płacę.A że uzurpuję sobie prawo do wymagań za to,że jestem z Kultem od roku 86?Pamietam,jak w zeszłym roku wielu sie tu wypróżniało negatywnie na Jego temat,gdy w Białymstoku dał ciała.Lubie Go i pewnie mi przejdzie.I nadal bede płacił za to,co tam wymyśli.Na razie jednak...wole smalec.
onyx napisał(a):wilkmaciej napisał(a):nevermind napisał(a):Uważam,że zespół powinien zmienić gości.Czymś zaskoczyć.Kaśka Nosowska albo może Spięty?Jeśli chodzi o mnie,to więcej Kultu nie zaszczycę swoją obecnością,gdyż wali ze sceny NUUUUUUUUUUUUUUUUUdą.Długo nie pójdę.Pomijam fakt olania mnie przez Kazia i Wiertarkę.Oni wiedzą o co mi chodzi.Nie wybaczę tego NIGDY.Bo moja córką tylko raz w życiu kończy 18lat.Tyle.
Dokładnie. Nudaaaaaaaaaa!!!! Nie ma cycków, żadnej dupy (nawet w leginsach), a nawet stoiska z różową watą cukrową. Poza tym Kazik to kawał chuja! Kiedyś na koncercie przybił ze mną piątkę i poszedł!!! Chciałem żeby wpadł do mnie po koncercie na flachę i kromkę ze smalcem, bo przeca bardzo go lubię!(Kazika, nie smalec) A on co zrobił???? Przybił piątkę i poszedł. Ot, tak! Cóż, niektórym po zrobieniu kariery sodówka srogo wali w czachę. Zresztą, teraz jak przestaniesz chodzić na koncerty to już po Kulcie. Kazika saksofon od wczoraj na olx wisi. Skończyły się tłuste lata Kultu i nic dziwnego. Z takim podejściem do fanów???
Ludzie.... kolejny raz tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=aSbR0fCx5mI
wb83 napisał(a):nevermind napisał(a):No niestety.Tak się składa,że to m.inymi ja jestem kazikowym chlebodawcą.Więc mam prawo wymagać oraz wyrazić swe zdanie na temat pracy,za którą mu płacę.A że uzurpuję sobie prawo do wymagań za to,że jestem z Kultem od roku 86?Pamietam,jak w zeszłym roku wielu sie tu wypróżniało negatywnie na Jego temat,gdy w Białymstoku dał ciała.Lubie Go i pewnie mi przejdzie.I nadal bede płacił za to,co tam wymyśli.Na razie jednak...wole smalec.
Co Ty jesteś, chlebodawca? Hehe jesteś tylko rozgoryczoną parówą. Wymagać za prace którą mu płacisz? Człowieku ładnie Ci się popierdoliło... nie masz prawa kurwa do niczego. Jesteś tylko i aż fanem, nie pasuje nie słuchaj, nie chodź na koncerty i tyle... to jest całe Twoje prawo. Masz wybór. Co koleś dawno się tak nie wkurwiłem, ale burak. Szkoda że nie ma tu kakiegoś moda żeby go zbanować
nevermind napisał(a):wb83 napisał(a):nevermind napisał(a):No niestety.Tak się składa,że to m.inymi ja jestem kazikowym chlebodawcą.Więc mam prawo wymagać oraz wyrazić swe zdanie na temat pracy,za którą mu płacę.A że uzurpuję sobie prawo do wymagań za to,że jestem z Kultem od roku 86?Pamietam,jak w zeszłym roku wielu sie tu wypróżniało negatywnie na Jego temat,gdy w Białymstoku dał ciała.Lubie Go i pewnie mi przejdzie.I nadal bede płacił za to,co tam wymyśli.Na razie jednak...wole smalec.
Co Ty jesteś, chlebodawca? Hehe jesteś tylko rozgoryczoną parówą. Wymagać za prace którą mu płacisz? Człowieku ładnie Ci się popierdoliło... nie masz prawa kurwa do niczego. Jesteś tylko i aż fanem, nie pasuje nie słuchaj, nie chodź na koncerty i tyle... to jest całe Twoje prawo. Masz wybór. Co koleś dawno się tak nie wkurwiłem, ale burak. Szkoda że nie ma tu kakiegoś moda żeby go zbanować
Oczywiscie,ze mam prawo wymagać,jak co niektóre kundelki stąd krytykujące Kazika za to,ze sie najbał na finałowym koncercie w zeszłym roku.Czytałem i sie dziwiłem.Tłumaczyłem to znajomym,ze przez to koncert był najfajniejszy.A Ty kmiotku,parówą nazywaj swego tate,brata lub katechete."Gdy przy dziwiekach muzyki zaspiewać ci o raju,to zarzygasz sie jak świnia".I Artura również.A to niehigieniczne.Sam masz problem.I Twoj kumoter również.Banować mnie?To banuj.Prawda w oczy kole i żale mi pewnie sciśnie odbytnicę:))))
A Arturek niech lepiej przyłoży się do zamiatania Proxy.Póki co,to nie sie przykłada i wielki tam nieporzadek.No ale jesli ktoś sie lansuje wciąż na portalu dla samotnych kolekcjonerów "znajomych" to nie ma dziwne,że zaniedbuje swe obowiązki.W końcu po coś tam ciągle sie szwenda:)Nastepny epitet...psychofan.....hahaha:)))Idz do dobrego psychiatry:)Ale jak napisałem prawda koloe w oczy a co NIEKTORYCH w.....łysą pałę:))))
coffey napisał(a):tak z innej beczki.
co śpiewała żona Przemka z Kwartetu w tamtym roku w Cieszanowie?
ktoś wie?
Woncki napisał(a):Siema rodacy, z kim sie jutro widzę na akuatiku w Londynie?
nevermind napisał(a):Szanowny Fanie Artku:)
Twe zdanie ma tyle do rzeczywistości,co Twa fryzura do afro:)
Nie znasz mnie,a powierzchowne oceny charakterystyczne są dla młodych kobiet tudzież gnojków granatem oderwanych od fejsbuka.Moje pisanie jest na poziomie tutejszym(czyt.regionalnym).Ja nikogo pierwszy nie przezwałem.Wyraziłem jeno swe zdanie na temat recitalu.Mam skale porównania,gdyż Kult na scenie widziałem już wtedy,gdy Ty na kupe mówiłeś papu:)Pozdrawiam
artek napisał(a):2. obraziłeś się na mnie, bo twoje wtargnięcie na scenę opisałem jako pląsy najebanego (potwierdzone przez innych uczestników) i w odpowiedzi na twoje "śpiewałem z Kazikiem i Zacierem"; wytknąłem nadużycie twojej relacji, żeby ci którzy nie uczestniczyli, nie mieli wątpliwości;
slaw napisał(a):artek napisał(a):2. obraziłeś się na mnie, bo twoje wtargnięcie na scenę opisałem jako pląsy najebanego (potwierdzone przez innych uczestników) i w odpowiedzi na twoje "śpiewałem z Kazikiem i Zacierem"; wytknąłem nadużycie twojej relacji, żeby ci którzy nie uczestniczyli, nie mieli wątpliwości;
Ale facet "śpiewał" gorzej od Janusza? Jeżeli tak, to gość wystawił ludzi na naprawdę ciężką próbę.
miki2000 napisał(a):Panie nevermind - skończ i wstydu oszczędź. Pogrążasz się coraz bardziej z każdym postem, jesteś żenujący. Zaśmiecasz i zaniżasz poziom dyskusji na tym forum. Jeszcze raz proszę, skończ.
Goomi napisał(a):a cóż tu się odpierdala? nawet mnie wywołano do tablicy. Niech to gęś kopnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości