Setlista z Wrocławia:
1. Notoryczna narzeczona (bez Kazika)
2. Czekając na wczoraj
3. Rybi puzon
4. Gwiazda szeryfa
5. Żona żołnierza
6. Kanonier song
7. Sztos
8. Kalifat
9. Jesień
10. Zagubiłem się w mieście
11. Malcziki
12. Mariola
13. Piwko
14. Pochód świętych
15. Każdy potrzebuje przyjaciela
16. Oddalenie
17. Komandor Tarkin
18. Deszczowe psy
19. Do U remember?
20. Bourbon mnie wypełnia
21. Krzesło łaski
22. Gorzki płacz
23. Modlitwa o wschodzie słońca
24. Gdybym wiedział to co wiem
25. Samotni ludzie (bez Kazika)
Bisy:
26. Czy chcesz bym został
27. Tata dilera
Bisy2:
28. Ace of Spades (cover Motorhead, bez Kazika)
Koncert dosyć dobry, chociaż ten sprzed roku, a nawet ten dzień wcześniej w Dąbrowie wydawał mi się być lepszy. Kazik nadal w dobrej formie, choć tak jakby mniej rozmowny niż dzień wcześniej. Przemek nadal chory, ale wciąż dzielnie walczący. Nagłośnienie i światła - nadal moc! Ten Stary Klasztor też wydaje się być fajną miejscówką na takie koncerty. Ma to swój unikalny klimat.
Luda trochę się też zeszło, ale na szczęście nie było jakiegoś większego ścisku i dało się w miarę swobodnie przejść. Ale te spadające butelki ze schodów musiały też nieźle wkurzać.
Setlista dosyć spoko, ale mam nadzieję, że na przyszłość będzie trochę bardziej urozmaicana. A jest przecież w czym wybierać
. Na osobną uwagę może zasługuje Jesień. Jak dla mnie - brzmi prześlicznie! Na minus ponowny brak Oblężenia. A pierwotnie było wpisane w set. Ech... :/
Niestety nikogo z forum nie spotkałem więc swoje pozdrosy może tylko skromnie przekażę całemu Kwartetowi (standardowo - dzięki za wszystko!) oraz dla pewu, Kaza, Sebastiana i Bartka. Pozdro również dla Ani ze stoiska. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem
Pozdro!