Kult w Żywcu 18 sierpnia

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Kult w Żywcu 18 sierpnia

Postprzez donkey » 20 sie 2013, o 22:34

kramp111 napisał(a):
Damazy napisał(a):kramp jeszcze stabilizacja była ;]

Aaa no też fakt zjadłem Stabilizacje haha :D. Dzięki Damazy za poprawkę ;)

Poprawione ;)
1. Kasta pianistów
2. Baranek
3. Ręce do góry
4. Wódka
5. Pasażer
6. Prosto
7. Ostateczny krach
8. Twoje słowo jest prawdą
9. Amnezja
10. Do Ani
11. Berlin
12. Arahja
13. Dzisiaj jest mojej córki wesele
14. Czekając na Królestwo JHWH
15. Chodź z nami
16. Inżynierowie z petrobudowy
17. Hej, czy nie wiecie
18. Gdy nie ma Dzieci
19. Dobrze być dziadkiem
20. Piosenka Młodych wioślarzy
21. Maria ma syna
22. Układ zamknięty
23. Prowokator
24. Dlaczego tak t jest
25. Brooklińska Rada Żydów
26. Zegarmistrz Światła
BIS
27. Polska
28. Konsument
29. Wolność
30. Krew Boga
31. Totalna Stabilizacja
32. Sowieci

Janek to se lubi pośpiewać ;).
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez shreku » 22 sie 2013, o 00:01

Dobra kwaśnica była. A KULT, jak zawsze...
Szara rzeczywistość...

Postprzez Łukasz_eM » 1 wrz 2013, o 00:18

A dziś też był grany Kult w Żywcu :P Coś niesamowitego, nie wiedziałem nic o tym wykonaniu...

Tutaj z jakiegoś innego miasta:

http://www.youtube.com/watch?v=750dWi3KQm4

ale czad :D !

Postprzez Bullet » 1 wrz 2013, o 00:40

kramp111 napisał(a):
Damazy napisał(a):kramp jeszcze stabilizacja była ;]

Aaa no też fakt zjadłem Stabilizacje haha :D. Dzięki Damazy za poprawkę ;)

Marcin, miałeś tylko do przepisania setlistę i jeszcze zrobiłeś byka. Ty to jesteś kozak :D

No dobra, to jeszcze kilka słów ode mnie :)

Wypad mogę śmiało zaliczyć do tych bardzo udanych. Poza faktem, że zobaczyłem świetne widowisko to udało mi się zaliczyć jeszcze jedną rzecz kompletnie nie powiązaną z koncertem, a na której też mi bardzo zależało (szukanie niczym igły w stogu siana, ale udało się! :o ). Na domiar złego byłem tego dnia wyjątkowo struty po imprezie dnia wczorajszego (urodziny kumpla), która to jeszcze dolegliwość trzymała mnie przez następne dwa dni. Na szczęście jednak nie przeszkodziło mi to nijak w uczestnictwie na koncercie :)

Setlista mówi chyba sama za siebie: Kasta na początek (tak w ogóle co za wykon! :o ), Krew jak śnieg, Czekając na królestwo, Prowokator, brak Marysii... Na dodatek koncert 2,5-godzinny, zespół w świetnej formie, Kazo uchichrany i rzucający anegdotami. No naprawdę czad! W tym Żywcu to naprawdę Kulci dają świetne koncerty. I już czekam z niecierpliwością na kolejny. Mam tylko nadzieję, że to będzie znowuż za dwa lata... Albo i szybciej. Tak czy inaczej - już czekam! :)

Dźwięk dosyć ok (chociaż słyszę, że na nagraniu coś chrupie, ale to pewnie wina nagłośnienia...), światełka też jak najbardziej w porządku. Frekwencja prezentowała się nieźle, choć zdziwiło mnie, że tak wielu ludzi wolało stać przed wejściem na teren imprezy. Bez alkoholu nie ma zabawy, tak? :)

Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich, z którymi mogłem przeżyć te fantastyczne chwile. A zwłaszcza dla:

- krampa111 (za wspólną podróż, zwiedzanie miasta, towarzystwo... No za wszystko, no! :) )
- Jaśka (Nieco uchichranego... :P Fajnie było Cię w końcu zobaczyć. Liczę, że się uwidzim niebawem! )
- Bulinka i jego towarzyszki (serdeczne dzięki za podwózkę, towarzystwo i za wszystko! )
- marcinajz89

oraz dla nienapotkanego shreka (Byłeś tam w ogóle?! :o ) i Damazego (Wypadałoby Cię w końcu poznać... Ty przypadkiem nie byłeś w koszulce Przystanku Woodstock?) oraz dla wszystkich innych, których pominąłem. Dzięki za wspólną zabawę!

No, to czekam już z niecierpliwością na kolejny koncert w Żywcu. Mam nadzieję, że takowy trafi się znowuż niebawem :)

Damazy napisał(a):Jak to jest że w żywcu kult ma zawsze świetne setlisty? Większość nowych kawałków jest w pytkę na żywo.

Raptem dopiero trzeci raz. Ale fakt faktem trzeba przyznać, że w Żywcu świetne koncerty bywają. I mam nadzieję, że tak już pozostanie. Kulci, czekam na kolejny koncercik w tym cudownym, magicznym i ukochanym przeze mnie mieście :)

Pozdr.
2003-10-17/2004-05-02/2004|KULT:142|03/2018-11-04/2018-11-16
2004-01-15/2009-02-14/2009-| KNŻ:25 |15/2015-02-22/2015-02-26
2008-02-02/2008-04-19/2008|L DÓPA:11 |/2013-04-20/2014-05-11
2007-05-18/2007-|KAZIK & BULDOG/BULDOG:23 |-03/2014-03-30

Poprzednia strona

Powrót do FORUM